Personeel

JANTIEN BRUGI

Jantien Bruggi

Mijn naam is Jantien Brugi- van den Bos, oprichter van STIZ. Als maatschappelijk werker, bedrijfsmaatschappelijk werker en (ambulant) begeleider werk ik al vele jaren met veel plezier in de zorg. Samen met onze begeleiders, cliënten, vrijwilligers en samenwerkingspartners werken wij aan een volwaardig bestaan en toekomstperspectief voor iedereen die bij ons is aangesloten, zowel in de projecten als ambulant. In een goede sfeer en veel inzet van ons allemaal proberen wij het onderste uit de kan te halen voor onze mensen.

ROBERTO BRUGI

Roberto Brugi

Mijn naam is Roberto Brugi en ik ben de medeoprichter van Innovatie Zorg. Als begeleider in de werkplaats, werk ik samen met de jongere cliënten.Ik zorg voor structuur bij de jongeren, doordat er bij ons in de werkplaats altijd leuke werkzaamheden te doen zijn. Met een handen uit de mouwen mentaliteit, coach ik de jongere cliënten naar beter functioneren. Op dit moment zijn wij met diverse projecten bezig: een boot restaureren, scooters en fietsen repareren, meubels opknappen, professioneel klussenbedrijf en nieuwe projecten bedenken.

IRMA BAATJE


Mijn naam is Irma Baatje, ik werk als begeleider bij STIZ en Oale Boudel. Ik vind het fijn om hier te werken, want er is op allerlei terreinen altijd iets te doen. Dan weer creatief zijn, dan weer ambulante zorg geven, dan weer in de winkel begeleiden en werken. Het is fijn om samen te werken met cliënten en collega’s. Kortom altijd is er iets te doen.

DANNY DUNNINK


Mijn naam is Danny Dunnink, met heel veel plezier werk ik als vrijwilliger bij de Werkplaats en Oale Boudel. Mijn vakgebied is klussen, ik heb een afgeronde timmeropleiding en meubelmakersopleiding. Als allround klusser begeleid ik de cliënten, die geïnteresseerd zijn in klussen.

ELLY NIESSEN

Elly Niessen

Mijn naam is Elly Niessen, vanaf de opening in 2012 werk ik als vrijwilligster in Oale Boudel. Nog steeds  – heden ten dage – met veel plezier. Vooral vanwege de afwisseling, want ik werk in Oale Boudel met: cliënten, collega’s, klanten en stagiairs. Hiervan leer ik veel, ook over mijzelf. In mijn werkzame leven was ik verpleegkundige en docente in de Franse taal. Ook ben ik moeder van twee kinderen en oma van vier kleinkinderen.

INTERVIEW MET BRAM KNAPPER